View Single Post
Old 11-22-2008, 08:51 PM   #1 (permalink)
orange4boy
Master EcoModder
 
orange4boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Canada
Posts: 1,218

The Golden Egg - '93 Toyota Previa DX
90 day: 31.91 mpg (US)

Chewie - '03 Toyota Prius
90 day: 57 mpg (US)

The Spaceship - '00 Honda Insight
Thanks: 84
Thanked 261 Times in 150 Posts
Help. MPGuino not powering up in car. USB o.k.

I just finished installing my new MPGuino kit from spiffie.org

The installation is pretty easy because the ECU is right under the driver's seat which tilts back out of the way.

Everything is now sorted out except for fine tuning the numbers and building an enclosure.

This is on a 1993 Toyota Previa but I think they are all similar.

ECU is under the drivers seat. Red is the injector wire spliced with a black wire in pinout 12 connector B (top connector on ECU) . Black is the vehicle speed sensor spliced with a purple wire with a white stripe on pinout 9 connector A (bottom connector on ECU).

Found 12v+ unswitched under the dash below the steering column. White wire with red stripe. I grounded to the body.

Any questions?

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	MPGuino-3.jpg
Views:	18
Size:	89.2 KB
ID:	2228   Click image for larger version

Name:	MPGuino-4.jpg
Views:	18
Size:	103.3 KB
ID:	2229   Click image for larger version

Name:	MPGuino-7.jpg
Views:	17
Size:	98.0 KB
ID:	2230   Click image for larger version

Name:	MPGuino-8.jpg
Views:	23
Size:	109.0 KB
ID:	2231  
__________________


Last edited by orange4boy; 11-23-2008 at 07:54 PM..
  Reply With Quote