View Single Post
Old 01-30-2010, 03:41 PM   #5 (permalink)
BamZipPow
T-100 Road Warrior
 
BamZipPow's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The Woodlands, TX
Posts: 1,902

BZP T-100 (2010) - '98 Toyota T-100 ext cab - 3.4L/auto SR5
Last 3: 24 mpg (US)

BZP T-100 (2011) - '98 Toyota T-100 ext cab - 3.4L/auto SR5
Last 3: 23.66 mpg (US)

BZP T-100 (2009) - '98 Toyota T-100 ext cab - 3.4L/auto SR5
Last 3: 19.01 mpg (US)

BZP T-100 (2012) - '98 Toyota T-100 ext cab - 3.4L/auto SR5
Last 3: 25.45 mpg (US)

BZP T-100 (2013) - '98 Toyota T-100 SR5
Last 3: 25.79 mpg (US)

BZP T-100 (2014) - '98 Toyota T-100 SR5
Last 3: 23.18 mpg (US)

BZP T-100 (2015) - '98 Toyota T-100 SR5
Last 3: 23.85 mpg (US)

BZP T-100 (2016) - '98 Toyota T-100 SR5
Last 3: 17.62 mpg (US)

BZP T-100 (2017) - '98 Toyota T-100 SR5
90 day: 20.78 mpg (US)

BZP T-100 (2018) - '98 Toyota T-100 SR5
90 day: 20.19 mpg (US)

BZP T-100 (2019) - '98 Toyota T-100 SR5

BZP T-100 (2020) - '98 Toyota T-100 SR5

2012 Scion iQ - '12 Scion iQ Base
Thanks: 3,437
Thanked 1,367 Times in 951 Posts
Send a message via ICQ to BamZipPow
Well...found out something interesting today.

After a quick minute warm-up this morning...I made my standard runs in closed loop. After the truck sat fer about an hour, starting coolant temp was at 146F. Started the truck up and waited fer it to go to closed loop. About 4 minutes later, it finally went to closed loop. Coolant temp had risen to 188F. Ambient air temp was about 45F. What gives? My normal coolant temp is about 206F.

I also noticed that when I coast, it registers as open loop when the injectors cut off. Hmmm...
  Reply With Quote