Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > DIY / How-to
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2013, 07:37 PM   #1 (permalink)
EcoModding Lurker
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cookstown
Posts: 59
Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Question Every picture tells a story...don't it? (VTEC-E into '95 Civic CX)

VTEC-E into '95 CX. I've got the tubes put on correctly except that I can't find the spot on the intake to put the tube coming from the vacuum control valve, (wrong intake?), don't know what to do about that. The orange/blue wire coming from the solenoid I've put in the last spot on the P07 ECU plugs, (D22), with a green and white stock wire and another that was put in by "Altec". The black/yellow wire is put on the 15 amp ACG fuse. Can anyone tell me what is still wrong?, causing the engine light to come on? I did disconect the battery every time to clear it.

I've included some pictures to show how I hooked up the vacuum tubes, and to make sure I've got the right EGR, Vtec solenoid, etc., please let me know if something's not right. Because I couldn't find an intake location for the vacuum control valve tube I put it on the tube where the gas canister tube was and connected that tube to the part in the first picture, (far side).

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gas canister vent tube.jpg
Views:	45
Size:	42.6 KB
ID:	13703  Click image for larger version

Name:	solenoid & vacuum control tubes.jpg
Views:	48
Size:	47.6 KB
ID:	13704  Click image for larger version

Name:	left side engine.jpg
Views:	40
Size:	42.8 KB
ID:	13705  
  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Reply  Post New Thread


Thread Tools




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com