Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > Off-Topic Tech
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 04-09-2015, 02:03 PM   #11 (permalink)
Master EcoModder
 
Join Date: Jan 2015
Location: Atlanta area
Posts: 410
Thanks: 966
Thanked 74 Times in 63 Posts
IIRC, (LOL), the Accord has coils and shocks and upper and lower a arms. A real suspension. Noise could be an exhaust component hitting some part of the car; especially likely with new motor mounts. You might want to give the exhaust pipe a yank or two to see if it is tight. And try to see if the motor mounts are tight. Why not take it back to the people who did the work and ask them to take a look for something that is loose?

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MobilOne For This Useful Post:
Joggernot (04-09-2015)
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Old 04-09-2015, 02:15 PM   #12 (permalink)
Master EcoModder
 
Joggernot's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Texas
Posts: 402
Thanks: 1,326
Thanked 101 Times in 84 Posts
Tomorrow I'll yank on the exhaust pipes. Didn't think of that either! Thanks.

I did take it back and they couldn't find any reason either. Now its up to me.
  Reply With Quote
Old 04-09-2015, 02:20 PM   #13 (permalink)
Master EcoModder
 
Joggernot's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Texas
Posts: 402
Thanks: 1,326
Thanked 101 Times in 84 Posts
Quote:
Originally Posted by ksa8907 View Post
here is a picture of what the sway bar end links look like. also check the sway bar mount/bushing.
Yep, checked those. They seem tight, but not as nice as yours. Not as clean either...

  Reply With Quote
Reply  Post New Thread


Thread Tools




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com