Go Back   EcoModder Forum > Off-Topic > The Lounge
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 04-12-2008, 07:18 PM   #1 (permalink)
Yaris What????
 
Yaristock's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sumner County, TN
Posts: 115

Yari - '07 Toyota Yaris Liftback
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
webpage problems

I have recently started having problems viewing webpages correctly using firefox. IE does perfectly, but for some reason firefox doesn't anymore. Th ecomodders logo/button on top the big one, I can't see it for some reason. And the buttons that aloow you to attach something or those smilies you can add that are at the right I cannot click on. Plus msn is all messed up, would add a screenshot for you but it looks like everything is put vertically instead of in rows like usual. Any ideas?

__________________
Yaris Liftback + 3 Adults + Toddler + Luggage/Crap = 40mpg@80mph
It just came to me about blogging lol. Its like an orgasm a few good shots and the rest is dribbles lol!
  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Old 04-12-2008, 07:24 PM   #2 (permalink)
Dartmouth 2010
 
SVOboy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hanover, NH
Posts: 6,427

Vegan Powa! - '91 Honda CRX DX
Team Honda
90 day: 66.52 mpg (US)
Thanks: 92
Thanked 113 Times in 82 Posts
Send a message via AIM to SVOboy Send a message via MSN to SVOboy Send a message via Yahoo to SVOboy
Try redownloading FF?
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 07:28 PM   #3 (permalink)
Yaris What????
 
Yaristock's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sumner County, TN
Posts: 115

Yari - '07 Toyota Yaris Liftback
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have reinstalled firefox, adobe flash player, and directx. With no improvements.
__________________
Yaris Liftback + 3 Adults + Toddler + Luggage/Crap = 40mpg@80mph
It just came to me about blogging lol. Its like an orgasm a few good shots and the rest is dribbles lol!
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 07:29 PM   #4 (permalink)
Dartmouth 2010
 
SVOboy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hanover, NH
Posts: 6,427

Vegan Powa! - '91 Honda CRX DX
Team Honda
90 day: 66.52 mpg (US)
Thanks: 92
Thanked 113 Times in 82 Posts
Send a message via AIM to SVOboy Send a message via MSN to SVOboy Send a message via Yahoo to SVOboy
Huh, weird. Running any plug-ins that might fiddle with viewing? (ABP for example)
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 07:31 PM   #5 (permalink)
Yaris What????
 
Yaristock's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sumner County, TN
Posts: 115

Yari - '07 Toyota Yaris Liftback
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Not any that I know of.
__________________
Yaris Liftback + 3 Adults + Toddler + Luggage/Crap = 40mpg@80mph
It just came to me about blogging lol. Its like an orgasm a few good shots and the rest is dribbles lol!
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 08:14 PM   #6 (permalink)
Master EcoModder
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 405
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via AIM to Gone4
I am using the newest beta of firefox 3 on my laptop, current stable on my desktop, and the maemo version on my N810 and all see fine.

You probably need to remove your user's firefox folder. It has the userchrome files and such. I'm not a windows user so I can't tell you where it is, but google knows. You may want to copy it to a new location so you have it as a backup. You will lose your saved passwords, bookmarks and such. If you have the folder backed upp you can move those items bacl one at a time, while firefox is closed, and starting it between each move to make sure that it wasn't the cause of the problems.
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 11:08 PM   #7 (permalink)
Yaris What????
 
Yaristock's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sumner County, TN
Posts: 115

Yari - '07 Toyota Yaris Liftback
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
So I did a thorough uninstall and went and deleted almost every mozilla file there was and then reinstalled and now it works like new. thanks for all he help, I have no idea what caused it but its gone noe.

__________________
Yaris Liftback + 3 Adults + Toddler + Luggage/Crap = 40mpg@80mph
It just came to me about blogging lol. Its like an orgasm a few good shots and the rest is dribbles lol!
  Reply With Quote
Reply  Post New Thread


Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with EVs igo Fossil Fuel Free 26 01-16-2008 12:15 PM



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com