Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > Instrumentation
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 01-07-2011, 07:26 PM   #1 (permalink)
EcoModding Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 3

Adolf - '01 Volkswagen Jetta TDi GLS
90 day: 45.84 mpg (US)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Weird ScanGauge issue

I got a new scangauge and installed it yesterday, set it all up, saved som x gauges, yadda yadda.

Today I filled up, and did the first fill up procedure. Since then, every time I start now the car info is reset to default. But the x gauges are still stored. Not sure what the issue is, anyone have this issue? Right now it is worthless to me, so any help is appreciated.

Car is a 2001 Jetta TDi. And like I said, untill I did the first fill up procedure, it worked like a charm!

  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Old 01-08-2011, 02:01 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
Daox's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Germantown, WI
Posts: 11,136

CM400E - '81 Honda CM400E
90 day: 51.49 mpg (US)

Daox's Grey Prius - '04 Toyota Prius
Team Toyota
90 day: 49.53 mpg (US)

Daox's Insight - '00 Honda Insight
90 day: 64.33 mpg (US)

Swarthy - '14 Mitsubishi Mirage DE
Mitsubishi
90 day: 56.69 mpg (US)
Thanks: 2,445
Thanked 2,495 Times in 1,507 Posts
By car info do you mean the engine size and that its a diesel? Honestly, I'd contact linear logic. Their customer support is quite helpful.
__________________
Current project: A better alternator delete
  Reply With Quote
Old 01-08-2011, 02:50 PM   #3 (permalink)
EcoModding Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 3

Adolf - '01 Volkswagen Jetta TDi GLS
90 day: 45.84 mpg (US)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Yes, engine size, diesel a, and tank size, tried to email linear logic, still no reply
  Reply With Quote
Old 01-08-2011, 11:35 PM   #4 (permalink)
EV OR DIESEL
 
Join Date: Dec 2007
Location: South Louisiana
Posts: 1,733

FarFarfrumpumpen - '03 Volkswagen Jetta Wagon GLS Premium

Quorra - '12 Tesla Model S P85
Thanks: 55
Thanked 99 Times in 79 Posts
Send a message via AIM to dremd
Mine does that occasionally. I had the unit replaced 2 ties. I suspect it is a VAG ecu issue in my case. I'd file an RMA with linear logic if I were you.
__________________
2012 Tesla Model S P85
2013 Nissan LEAF SV totaled by now deceased intoxacated driver.
2012 Nissan LEAF SV
6 speed ALH TDI Swapped in to a 2003 Jetta Wagon
  Reply With Quote
Old 01-09-2011, 12:14 AM   #5 (permalink)
EcoModding Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 3

Adolf - '01 Volkswagen Jetta TDi GLS
90 day: 45.84 mpg (US)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Well I unplugged the unit, and it's working fine again, so if it happens next fillup then I will be sending it back.

  Reply With Quote
Reply  Post New Thread


Thread Tools




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com