Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > Instrumentation > OpenGauge / MPGuino FE computer
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 05-26-2018, 09:22 PM   #1 (permalink)
EcoModding Lurker
 
D15r's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: New Zealand
Posts: 41

Civr - '95 Honda Civic Ri

tinkerbell - '90 Honda integra xsi

smokey - '00 honda civic gli
90 day: 50.44 mpg (US)
Thanks: 19
Thanked 9 Times in 9 Posts
Mpguino died

Hi all my mpguino screen froze...so I unplugged the power to reset, but I don't think when I reconnected it that it made a positive connection so it damaged something.

There used to be information about this problem but now I'm having it, I can't find anything.

As of now my mpguino is lit up with a blank screen.

  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Old 05-27-2018, 01:01 AM   #2 (permalink)
Master EcoModder
 
Stubby79's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Victoria, BC
Posts: 1,129

Firefly EV - '98 Pontiac Firefly EV
90 day: 107.65 mpg (US)

Little Boy Blue - '05 Toyota Echo
90 day: 33.26 mpg (US)

BlueZ - '19 Nissan 370Z Sport
90 day: 17.19 mpg (US)
Thanks: 40
Thanked 313 Times in 233 Posts
Quote:
Originally Posted by D15r View Post
Hi all my mpguino screen froze...so I unplugged the power to reset, but I don't think when I reconnected it that it made a positive connection so it damaged something.

There used to be information about this problem but now I'm having it, I can't find anything.

As of now my mpguino is lit up with a blank screen.
This one?
http://ecomodder.com/forum/showthrea...ight-6623.html

Haven't time to read through it...not sure if it will help.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Stubby79 For This Useful Post:
D15r (06-02-2018)
Old 06-02-2018, 06:20 AM   #3 (permalink)
EcoModding Lurker
 
D15r's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: New Zealand
Posts: 41

Civr - '95 Honda Civic Ri

tinkerbell - '90 Honda integra xsi

smokey - '00 honda civic gli
90 day: 50.44 mpg (US)
Thanks: 19
Thanked 9 Times in 9 Posts
Found what I was looking for

What if my LCD text is messed up or frozen?

First, try power cycling the unit. Unplug the power source, wait 20 seconds, then plug it back in. This wait period is important. If you plug it back in too soon you may freeze the bootloader in a loop and you will have to reload the program: [8] Copy and paste the code into the Arduino 0011 Alpha program which you can download from: [9], Then "upload to I/O board" on your MPGuino using a USB cable. The correct baud rate for upload is 19200, on the spiffie kit MPGuino.

  Reply With Quote
Reply  Post New Thread


Thread Tools




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com