Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > Off-Topic Tech
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 03-25-2011, 04:40 PM   #11 (permalink)
...beats walking...
 
Join Date: Jul 2009
Location: .
Posts: 6,190
Thanks: 179
Thanked 1,525 Times in 1,126 Posts
...if it's actually coming from the speakers, then it's probably coming from the radio/sound system...or possibly from any "add-on" amplifiers that drive those speakers.

  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Old 03-25-2011, 04:44 PM   #12 (permalink)
Wannabe greenie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Yorba Linda, CA
Posts: 1,098

The Clunker (retired) - '90 Honda Accord EX sedan
Team Honda
90 day: 29.49 mpg (US)

Mountain Goat - '96 Ford Ranger XLT 4x4 SuperCab
90 day: 18 mpg (US)

Zippy - '10 Kymco Agility 125
90 day: 65.03 mpg (US)
Thanks: 5
Thanked 53 Times in 40 Posts
Pull the radio fuse to make sure, but I agree with Old Tele Man. I bought a used Camaro that kept killing batteries. Later found an amplifier stashed under the rear floor that was wired to be on all the time.
__________________

  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 06:12 PM   #13 (permalink)
Master EcoModder
 
Kodak's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: USA
Posts: 346

Canyon - '07 GMC Canyon 2wd regular cab
90 day: 24.95 mpg (US)
Thanks: 41
Thanked 39 Times in 24 Posts
Sounds like the case Tele and Clev. It's going in for an engine load test. I'll post back with the results.
  Reply With Quote
Old 04-16-2011, 07:05 PM   #14 (permalink)
Master EcoModder
 
Kodak's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: USA
Posts: 346

Canyon - '07 GMC Canyon 2wd regular cab
90 day: 24.95 mpg (US)
Thanks: 41
Thanked 39 Times in 24 Posts
Just for the record - in case anyone else reads this at some point in the future.

Engine load test showed a parasitic load. Radio was replaced, and the sound now only lasts a few minutes after the engine is turned off.

Here's the kicker: mileage is way up. Used to be 19-20. Last tank was about 23.4. I think some of it is the nicer weather, and some of it is reduced engine load.

Thanks for the help to those who opined. Just wanted to post that it's solved.
  Reply With Quote
Old 04-17-2011, 06:59 PM   #15 (permalink)
...beats walking...
 
Join Date: Jul 2009
Location: .
Posts: 6,190
Thanks: 179
Thanked 1,525 Times in 1,126 Posts
...Great news...glad we (collectively) could help.

  Reply With Quote
Reply  Post New Thread


Thread Tools




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com