Go Back   EcoModder Forum > EcoModding > Instrumentation > OpenGauge / MPGuino FE computer
Register Now
 Register Now
 

Reply  Post New Thread
 
Submit Tools LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2009, 12:52 PM   #1 (permalink)
EcoModding Lurker
 
Join Date: Dec 2008
Location: Upstate South Carolina
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Spiffie.org MPGuino not getting past contrast page

Hello,

I recently compeleted the construction of the Spiffie.org v2 kit. When I plug it into my USB port the MPGuino gets stuck on the contrast page. Pressing the buttons gives no response. I updated the source code on the device to the latest version.

I thought that it might be a voltage issue from reading some other posts. I measered the open circuit voltage of my USB port and got 5V. On my board though I get 4.3 volts in the system. I made this measurement by measuring between pins 1 and 2 on the LCD. I also revieved the same reacing when measuring between the hot pin on the LCD and the groudning pin of the voltage regulator. Could my difficulty be a voltage problem? I might have a problem with my buttons, but I would like to rule out this problem before I go on down that path.

Thank You,

Doug Powell

  Reply With Quote
Alt Today
Popular topics

Other popular topics in this forum...

   
Reply  Post New Thread


Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPGuino release one workspace dcb OpenGauge / MPGuino FE computer 1060 09-27-2016 10:56 PM
Pics of my Spiffie.org MPGuino moorecomp OpenGauge / MPGuino FE computer 4 11-14-2008 01:32 PM



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
All content copyright EcoModder.com